MENU
Poročna Družinska fotografija
Profesionalno fotografiranje porok , družin in nosečnic
Profesionalno fotografiranje porok , družin in nosečnic
Poročna Družinska fotografija
Poročna Družinska fotografija
Profesionalno fotografiranje porok , družin in nosečnic

O Naju

Pozdravljena, sva Neža & Tadej in sva  poročna fotografa, družinska, nosečniška, otroška ter portretna fotografa.

Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije, zlasti za poročno fotografijo. Kot fotografa sva specializiran v poročni fotografiji, družinski fotografiji, nosečniški ter otroški fotografiji z naravnimi fotografiranjem z dokumentarnim pristopom, ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov.

Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan.

Za poročno, družinsko, nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot detaljem in iskrenim spontanim trenutkom. 

Delo naju opisuje kot naravna fotografa z odličnim smislom za pravi trenutek, ki je bistvenega pomena v poročni fotografiji, družinski fotografiji, nosečniški ter otroški fotografiji. Delava z fiksno goriščno razdaljo, kot sta 50 mm in 35 mm pa tudi 140 mm, ki je klasična žariščna razdalja dokumentarnega fotografiranja. To pa omogoča posnemanje človeškega očesa, ki se odraža v najini fotografiji.

Poleg tega lahko popolnoma izkoristiva naravno svetlobo z svetlo optiko. Seveda, vedno imama rezervno opremo, ki jo uporabiva na samem fotografiraju.
Skupaj z vami ujameva velike in majhne trenutke. Neža&Tadej

Pogosta vprašanja


Se lahko spoznamo?

Da, Rada bi Vaju spoznala pri naju , v kavarni ali podobni lokaciji v sproščenem vzdušju. Seveda pa je to mogoče tudi pri nama doma. Kjer skupaj pregledamo preostale fotografije ter nama lahko zaupata Vajin želje.

Kje fotografirata poroke?

Poroke fotografirava po celi Sloveniji ter v sosednjih državah. Če je lokacija poroke zelo posebna, potem sva zelo vesela, da se tudi tukaj odločata za naju. Fotografije parov na izrednih krajih so še posebej privlačne.

Število fotografij in obdelava?

Vsaka fotografija se obdela posebej in sicer glede na samo kompozicijo fotografije, vsebino zgodbe, ki jo želimo povedati, ter na sam celostni izgled galerije. Na žalost je prevladalo stališče, da bi digitalna fotografija prihranila delo in celo nadomestila razvoj temne sobe. Na žalost je to narobe. Fotografije so v formatu RAW, ki vsebuje veliko več informacij kot format JPEG in je primerljiv z analognim negativom. Te "RAW fotografije" so kasneje razvite v "digitalne pozitive", in so končane JPEG datoteke, ki jih dobite na koncu v spletni galeriji. Prve fotografije pošljeva že naslednji dan, število fotografij, ki jih par prejmejo pa se po navadi nekje 600 -1200 fotografij.

 

BOOKINGS AND INFORMACIJE

Sva fotografa z 9 letnimi izkušnjami v Poročni Družinski Nosečniški fotografiji

Odktita čarobnost trenutkov

Neža&Tadej
Poročna Družinska fotografija


Discover the Lovely Experience