O naju

Ljubimo nosečniško fotografiranje spomine

Nosečniško fotografiranjeNosečniški portret: 10 -15 oblelanih fotografij Trajanje fotografiranja cca 1 uro - do 2 uri / poteka na domu ali v naravi / lahko tudi z partnerjem ali družino ali fotostudiji in prejmete obdelane fotografije ( info na 040 555 627 Neža ) Galerija nosečniško fotografiranje

Prav posebno obdobje je obdobje nosečnosti in pričakovanje novorojenčka vsako žensko naredi še prav posebno lepo. čas, ko sta mamica in mlado bitje, ki raste v njenem trebuščku, neločljivo povezana, se bo nadaljeval tudi po rojstvu. Ohranite spomin na to obdobje s profesionalnimi fotografijami, ki bodo kasneje zagotovo razveseljevale tudi malčka. Nosečniško fotografiranje lahko poteka na domu ali v naravi.

Skupaj sva odkrila ljubezen do fotografije, zlasti kot fotografa sva specializiran v Nosečniško fotografiji, družinski fotografiji ter nosečniški z naravnimi fotografiranjem z dokumentarnim pristopom, ki je posvečen tako celoti kot detajlom ter iskrenih spontanih trenutkov ter Nosečniško fotografiranje Fotografija za naju niso samo standardne ali skupinske fotografije, ampak z dokumentiranjem iskrenim spontanim trenutkom, ki jih zajameva na fotografijah za vas na ta poseben dan.

Za nosečniško fotografijo imava poseben dokumentarni pristop, ki je posvečen tako celoti kot detaljem ter iskrenim spontanim trenutkom nosečnišeka fotografiranja.

Q & A nosečniško fotografiranje

Se lahko spoznamo?

Da, Rada bi Vaju spoznala pri naju, v kavarni ali podobni lokaciji v sproščenem vzdušju. Seveda pa je to mogoče tudi pri nama doma. Kjer skupaj pregledamo preostale fotografije ter nama lahko zaupata Vajin želje.

Ali imate fotografiranje nosečnice / nosečniško fotografiranje?

Da. V najini ponudbi je tudi fotografiranje nosečnice / nosečniško fotografiranje. nosečniško fotografiranje / fotografiranje nosečnice izvedeva v fotostudiu v ali v naravi, ali Vašem domu. Lokacijo izberete vi ali izbiro prepustite nama. :) Rezervacija termina preko telefona 040 555 627

Kje imate fotografiranje nosečnice / nosečniško fotografiranje?

Nosečniško fotografiranje / fotografiranje nosečnice izvedeva v fotostudiu v ali v naravi, ali Vašem domu. Lokacijo izberete vi ali izbiro prepustite nama. :) Rezervacija termina preko telefona 040 555 627

Kakšna je cena fotografiranje nosečnice / nosečniško fotografiranje?

Cena fotografiranje nosečnice / nosečniško fotografiranje je odvisna od paketa imama mini fotografiranje nosečnice / nosečniško fotografiranje in maxi fotografiranje nosečnice / nosečniško fotografiranje Rezervacija termina preko telefona 040 555 627

Koliko časa traja nosečniško fotografiranje?

Nosečniško fotografiranje / fotografiranje nosečnice traja cca. 60 min in je odvisna od paketa imama mini fotografiranje nosečnice / nosečniško fotografiranje in maxi fotografiranje nosečnice / nosečniško fotografiranjeRezervacija termina za nosečniško fotografiranje / fotografiranje nosečnice preko telefona 040 555 627

Je možno dobiti razvite fotografije za zahvalnice še isti večer?

Da, razvite fotografije za zahvalnice lahko dobita še isti večer. Seveda nama morata predhodno izraziti vajino željo glede zahvalnic. Tako bova še isti večer natisnila vajino poročno fotografijo in zahvalnice za svate bodo pripravljene.

Cena fotografiranja in obdelava?

Cena fotografiranja je odvisna od vrste fotografiranja. Cena je nekje od 45€ za fotografiranje družin, nosečnic, portretov.... Imava možnost dveh fotografov, foto-kotička, tiskanje fotografij na poroki ( foto zahvalnice), fotoknjge, in spletna galerija z geslom za vaju. Vsaka fotografija se obdela posebej in sicer glede na samo kompozicijo fotografije, vsebino zgodbe, ki jo želimo povedati, ter na sam celostni izgled foto galerije.

Kaj pa video snemanje?

Da, za vas posnamemo poročni video možnost snemanja poroke z kvadrokopterjem oziroma dronom, ki bo omogočil, da dogodek ohranite v spominu. Vrhunski snemalec in montažer posnetkov skupaj v sodelovanju s fotografom izdela nepozaben poročni posnetek. Ponujava (portreti, skupinske fotografije, dogajanje na prostem v popolnoma nova dimenziji fotografiranja in video snemanja.

Kako poteka rezervacija poročnega fotografiranja?

če so vama fotografije in najin stil fotografiranja všeč, se dogovorimo za osebno srečanje ob kavici, kjer se pobližje spoznamo, izmenjamo informacije in se pogovorimo o poteku vajinega poročnega dne. Takrat obojestransko podpišemo pogodbo, se dogovorimo za predporočno fotografiranje in smo v pričakovanju vajinega poročnega dne.

Število fotografij in obdelava?

Vsaka fotografija se obdela posebej in sicer glede na samo kompozicijo fotografije, vsebino zgodbe, ki jo želimo povedati, ter na sam celostni izgled galerije. Na žalost je prevladalo stališče, da bi digitalna fotografija prihranila delo in celo nadomestila razvoj temne sobe. Na žalost je to narobe. Fotografije so v formatu RAW, ki vsebuje veliko več informacij kot format JPEG in je primerljiv z analognim negativom. Te "RAW fotografije" so kasneje razvite v "digitalne pozitive", in so končane JPEG datoteke, ki jih dobite na koncu v spletni galeriji.

Neža&Tadej

Foto galerija

Ljubimo spomine in nosečniško fotografijo!